Onderhoud en reparatie aan uw landbouwwerktuigen

Uw landbouwwerktuig pruttelt even opstandig en start daarna niet meer. Daar zit u niet op te wachten. Dat hoeft ook niet bij Firma Postel. Wij onderhouden en repareren uw machine, zodat u snel weer aan het werk kan.
 

Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor uw landbouwwerktuigen. Wilt u er zeker van zijn dat uw machine start en goed zijn werk doet? Met onze jarenlange ervaring biedt Firma Postel in Laren volledig onderhoud voor uw machine. Wij weten wat uw machine nodig heeft om het gebruiksgemak voor u optimaal te houden en zorgen ervoor dat uw apparaat veilig werkt en helemaal klaar is voor het seizoen.

Reparatie

Naast onderhoudswerkzaamheden kunt bij ons ook terecht voor diverse reparaties aan uw landbouwwerktuigen. In de werkplaats in Laren hebben wij alles bij de hand om de reparatie zo snel en vakkundig mogelijk uit te voeren. Lukt het u niet om met uw apparaat of machine naar de werkplaats te komen? Dan komt een van de werknemers naar u toe om de reparatie aan huis uit te voeren.

Is uw landbouwwerktuig helaas niet meer te repareren of na al die jaren trouwe dienst aan vervanging toe? Bij ons kunt u diverse nieuwe en tweedehands landbouwmachines  kopen. U kunt ook diverse apparaten huren.

Meer informatie over de mogelijkheden? Bel 0573 - 22 12 24 of kom bij ons langs.

Naar Firma Postel
Wintercontrolebeurt

Vul het onderstaande formulier in of bel om uw winterbeurt aan te melden.

Zitmaaier
Loopmaaier
andere machine namelijk

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.